Privacy Policy Autobedrijf W.J.M.klein Goldewijk

Autobedrijf W.J.M. klein Goldewijk hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. in dit privacybeleid willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. Autobedrijf W.J.M. klein Goldewijk houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming.  Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:

 • Uw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt, deze doelen en type persoonsgegevens zijn beschreven in dit Privacy policy;
 • Verwerking van uw persoonsgegevens beperkt is tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt;
 • Vragen om uw uitdrukkelijke toestemming als wij deze nodig hebben voor de verwerking van uw persoonsgegevens;
 • Passende technische en organisatorische maatregelen hebben genomen zodat de beveiliging van uw persoonsgegevens gewaarborgd is;
 • Geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt;
 • Op de hoogte zijn van uw rechten omtrent uw persoonsgegevens, u hierop willen wijzen en deze respecteren.

Als Autobedrijf zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Indien u na het doornemen van ons Privacybeleid, of in algemenere zin, vragen hebt hierover of contact met ons wenst op te nemen kan dit via de onderstaande contactgegevens.

Autobedrijf W.J.M. klein Goldewijk
De Witte Rieteweg 3
7263 SJ Mariénvelde
Tel: 0544 351872
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contactpers. M.M.B. Klein Goldewijk

Waarvoor verwerken wij persoonsgegevens
Uw persoonsgegevens worden door Autobedrijf W.J.M. klein Goldewijk
verwerkt ten behoeve van het op de juiste wijzer uitvoeren van onze werkzaamheden. 

Voor de bovenstaande doelstelling kunnen wij de volgende gegevens van u vragen:

- Naam/Adres
- Contactgegevens
- Geboortedatum/geslacht

Verstrekking aan derden

De gegevens die u aan ons geeft, kunnen wij aan derde partijen verstrekken indien dit noodzakelijk is voor uitvoering van de hierboven beschreven doeleinden.


Wij geven nooit persoonsgegevens door aan andere partijen waarmee we geen verwerkersovereenkomst hebben afgesloten. Met deze partijen (verwerkers) maken wij hierin uiteraard de nodige afspraken om de beveiliging van uw persoonsgegevens te waarborgen.

Verder zullen wij de door u verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht en toegestaan is. Een voorbeeld hiervan is dat de politie in het kader van een onderzoek (persoons)gegevens bij ons opvraagt. In een dergelijk geval dienen wij medewerking te verlenen en zijn dan ook verplicht deze gegevens af te geven. Tevens kunnen wij persoonsgegevens delen met derden indien u ons hier schriftelijk toestemming voor geeft.


Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan partijen welke gevestigd zijn buiten de EU.


Minderjarigen Wij verwerken enkel en alleen persoonsgegevens van minderjarigen (personen jonger dan 16 jaar) indien daarvoor schriftelijke toestemming is gegeven door de ouder, verzorger of wettelijke vertegenwoordiger 


Bewaartermijn
Autobedrijf W.J.M. klein Goldewijk bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist.


Beveiliging
Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om persoonsgegevens van u te beschermen tegen onrechtmatige verwerking.

Rechten omtrent uw gegevens U heeft recht op inzage, rectificatie of verwijdering van de persoonsgegevens welke we van u hebben. Tevens kunt u bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens (of een deel hiervan) door ons of door een van onze verwerkers. Ook heeft u het recht de door u verstrekte gegevens door ons te laten overdragen aan uzelf of direct aan een andere partij indien gewenst. Wij kunnen u logischerwijs vragen om u te legitimeren voordat wij gehoor kunnen geven aan voornoemde verzoeken.

Klachten
Mocht u een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens, dan vragen wij u hierover met ons contact op te nemen. Komt u hier niet met ons uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. U heeft het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacy.

Als u naar aanleiding van onze privacy policy nog vragen of opmerkingen hebt neem dan contact met ons op.

Zomer en winterbanden

Opslag zomerbanden en winterbanden
Heeft u zomer- of winterbanden en wilt of kunt u deze niet bij u thuis opslaan? Geen probleem! Uw extra set banden laat u eenvoudigweg bij Autobedrijf Klein Goldewijk opslaan. In eigen beheer. Heeft u de banden nodig, dan beschikt u er direct over. Wij rekenen voor de opslag een gering bedrag. Voor dit bedrag staan de zomer- of winterbanden u niet in de weg.

Omwisselen banden
Tijd voor omwisselen van uw banden? U kunt nu langskomen in de werkplaats. Onze monteurs wisselen de banden dan direct even voor u om. Heeft u nog geen winterbanden? Laat u door ons informeren en adviseren over geschikte banden voor uw auto.

 

Wintercheck

GRATIS WINTERCHECK!

Autobedrijf Klein Goldewijk staat bekend om zijn uitgebreide service. Wij bieden u, in de maand november en december, een gratis wintercheck van uw auto. U bent iedere dag van harte welkom.

 Controle op 10 belangrijke punten:                                                               

 • BandenprofielGratis wintercheck Small
 • Schokdempers
 • Bandenspanning
 • Koelvloeistof
 • Ruitenwisservloeistof
 • Uitlaat
 • Oliepeil
 • Accu
 • Lampen
 • Remmen

 

Auto’s

Wilt u een nieuwe of tweedehands auto kopen? Voor een uitgebreid aanbod occasions kunt u terecht bij Autobedrijf Klein Goldewijk. Staat uw gewenste auto er niet tussen? Bel ons dan even zodat we samen met u kunnen zoeken naar de auto die bij u past. Wij zijn niet merkgebonden, waardoor wij u een eerlijk en gedegen advies geven voor elke nieuwe auto of occasion.
Al onze occasions voldoen aan de kwaliteitseisen die u van Autobedrijf Klein Goldewijk mag verwachten. We leveren de auto’s inclusief nieuwe APK en rijklaar maken. Bij aankoop van een gebruikte auto vanaf € 4.500 krijgt u altijd zes maanden BOVAG Garantie.  

Brommobiel
Op zoek naar een 45 km auto? Autobedrijf Klein Goldewijk is dealer van brommobielen van het merk JDM. Deze brommobielen staan garant voor degelijkheid in een modern jasje. De modellen zijn voorzien van een echt karakter en een moderne uitstraling. U kunt bij ons terecht voor de verkoop, onderhoud, reparatie en schadeherstel. Bent u geïnteresseerd in een brommobiel van JDM? Neem dan gerust contact met ons op, of kom langs in Mariënvelde.

Dealer-jcm-banner

Bedrijfswagens

Tijdelijk een bedrijfsauto of bus nodig? Voor de verhuur van een bedrijfswagen, bus of vw caddy kunt u tegen prima tarieven terecht bij Autobedrijf Klein Goldewijk. Informeer naar de mogelijkheden voor de verhuur van bedrijfswagen, personenauto of bus.

bedrijfswagens-klein-goldewijk

Bedrijfswagens onderhoud
Met regelmatig onderhoud blijft uw bedrijfswagen in optimale conditie. Goed onderhoud voorkomt onnodige reparaties. Autobedrijf Klein Goldewijk repareert en onderhoudt alle merken bedrijfsauto’s met een gewicht tot maximaal 3500 kilo. In onze werkplaats voeren onze ervaren monteurs de meest uiteenlopende werkzaamheden voor u uit. Van onderhoudsbeurt tot storingsdiagnose van uw bedrijfsauto.

Bedrijfswagens verkoop
Bent u op zoek naar een bedrijfsauto? Autobedrijf Klein Goldewijk adviseert u graag bij het maken van de juiste keuze. Wij bieden een passend advies en gaan samen met u op zoek. Ook op het gebied van financiering en leasing is er bij ons veel mogelijk. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden voor uw bedrijfswagen.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
08.00-12.00  13.00-17.30
08.00-12.00  13.00-17.30
08.00-12.00  13.00-17.30
08.00-12.00  13.00-17.30
08.00-12.00  13.00-17.30
08.30-15.00

Contact

Autobedrijf W. Klein Goldewijk

De Witte Rieteweg 3
7263 SJ  Mariënvelde
Tel.: 0544 - 351872
E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Facebook

Privacy Policy

Locatie